Suntem sociabili
           
Osmo Clean

OsmoCLEAN RO-SYS 400- sistem de filtrare in 4 trepte pentru obtinerea apei absolut pure si spalarea cu aceasta a geamurilor si fatadelor la inaltime de la sol. Sistemul poate fi montat pe un autovehicul pentru a fi folosit la fata locului. Cele 4 trepte de filtrare – filtru carbon, filtru polipropilena, de-ionizarea si osmoza inversa – purifica apa pana la 0 ppm (parti per milion) de substante solide dizolvate. Ceea ce inseamna cand se va usca apa – nu vor ramane pete albe de saruri. Astfel geamurile se spala fara o uscare mecanica ulterioara – doar uscarea naturala care pe timp de vara dureaza cca. 15 min.

Sistem pentru spalarea fatadelor si geamurilor pana la 20 de metri de la sol cu radiocomanda 100 metri. Sistemul include 4 faze de filtrare, pentru purificare 99.9% chiar si in zonele cu apa dura: filtru mecanic polipropilena, filtru carbon, osmoza inversa si rasina deionizare.

Practic RO-CART4 este un carucior mobil, fara rezervor, ce se conecteaza direct la reteaua de apa si poate fi operat on-site.

Principalul avantaj este radiocomanda, folosint un controller SimFlow 9, pentru pompa operatorului, ce-i permite lucrul efectiv la pana 100 metri de la carucior.

OsmoCLEAN Eco-Kart — carucior mobil cu baterie reincarcabila si pompa pentru transportarea catre spatiile cu acces restrans a apei purificate pentru curatarea geamurilor.

Este recomandata achizitia unui Eco-KART aditional la sistemul RO-SYS400 montat pe masina, pentru a putea transporta apa purificata de RO-SYS400 in spatii in care autovehicolul nu poate avea acces.

 

SuperMax 12 — coada telescopica ultrausoara, realizata din fibra de carbon, clampe din plastic compozit si perie Super-Lite® cu perie rectangulara cu rand dublu de fire.

SPOT-LITE 9 – coada telescopica de tip Water Fed Pole (WFP) pentru spalarea geamurilor si fatadelor cu apa purificata. Realizata din fibra de sticla premium cu clampele din plastic.

Sistem inovativ de filtrare a apei

Spatii industriale de osmoza inversa sunt rezultatul multor ani de experienta. Gama Osmeo combina compactitatea, simplitatea in utilizare si prelucrarea de inalta performanta.

Statiile industriale de osmoza inversa Osmeo asigura producerea apei osmozate necesara pentru diferite domenii ale industriei:

 • Aplicatii in industria agroalimentara;
 • Spalatorii profesionale;
 • Laboratoare;
 • Cosmetica;
 • Cazane de joasa presiune;
 • Toate aplicatiile care implica apa osmozata.

Tratarea apei prin osmoza inversa are ca avantaj major faptul ca elimina pana la 99% din substantele organice si anorganice dizolvate in apa precum si cca. 99% din contaminantii biologici (bacterii, virusuri), fara sa implice vreun impact negativ asupra mediului ambiant, procedeul fiind bazat pe un fenomen fizic si nu pe unul de natura chimica.

Statiile industriale de osmoza inversa sunt echipamente standard pentru desalinizarea apei potabile dedurizate, cu operare pe principiul fenomenului de osmoza inversa.

Parametri specifici statiilor de osmoza inversa:

 • Apa de alimentare = apa care intra in iinstalatie, supusa tratarii prin osmoza inversa.
 • Permeat = apa desalinizata care a trecut prin membrana semipermeabila si iese din instalatia de osmoza inversa la consumator.
 • Concentrat = apa cu continut imbogatit de saruri, care parcurge membrana numai la suprafata ei si iese din instalatia de osmoza inversa la drenaj.
 • Randament [%] = (Debit permeat / Debit apa alimentare) x 100 ; valoare maxima admisa in functionare = 75%
 • Grad de desalinizare [%] = defineste gradul de purificare al permeatului fata de apa de alimentare; aprox. 97%.