Suntem sociabili
           
Curatenie Cladiri

Curatare fatade

Toate elementele constructive sunt supuse, indiferent de materialul din care sunt confectionate, intemperiilor naturale si daca nu vor fi curatate, fatadele acestora isi vor pierde aspectul initial, ca urmare nu ramane decat sa recurgeti la curatarea lor.

Tipul si gradul de murdarire depind de emisiile locale respective asupra obiectelor, acest lucru impunand apelarea la intreprinderile profesionale care folosesc detergenti corespunzatori si adecvati materialelor ce trebuiesc curatate.

Curatarea fatadelor din sticla

In ultimii ani s-a recurs tot mai mult la folosirea sticlei, deoarece majoritatea companiilor doresc sa ofere locuri de munca luminoase cu suprafete mari de sticla.

De altfel nu se tine cont de curatarea suprafetelor mari de sticla, care se murdaresc usor ca urmare a expunerii acestora la intemperiile atmosferice si care pot coroda.

Noi stim cum sa va asiguram curatarea de specialitate si intretinerea care se impune.

Curatarea fatadelor din piatra

Piatra este unul din cele mai vechi materiale de constructie pe care il cunoastem, asadar materialul cel mai folosit in constructia caselor si cladirilor.

Fatadele confectionate din granit, calcar, clincher sau stalpii de piatra, tigla si tencuiala mineral/ naturala permit foarte bine curatarea pe toata suprafata.

Ca urmare a acestei diversificari exista pentru curatarea fatadelor de piatra mai multe procedee de curatare, printre care si curatarea alcalina cu apa purificata, la presiune mare.

Impuritatile adera mai bine prin structura suprafetelor poroase decat pe suprafetele netede, asadar cu atat mai mult se impune folosirea tehnicii corespunzatoare de curatare.

Curatarea fatadelor trebuie sa fie efectuata numai de specialisti, pentru a nu se inregistra deteriorari ale zidariei.

Curatarea fatadelor din metal

Fatadele din metal sunt puternic afectate de intemperiile atmosferice, ba chiar si in zonele de litoral se pot inregistra coroziuni ca urmare a efectului aerului marin care contine clor.

De asemenea si fatadele metalice sunt expuse si altor factori de murdarire cum ar fi de exemplu: excrementele pescarusilor, porumbeilor care sunt foarte alcaline.

Masura corecta ar fi curatarea regulata si conservarea fatadelor metalice.

Noi detinem solutia pentru fatadele anodisate, acoperite organic sau de inox , acestea avand odata cu trecerea anilor acelasi aspect ca in prima zi.

Curatare fatade cladiri, Panouri solare, Geamuri de sticla

Va oferim servicii profesionale de curatare fatade cladiri, panouri solare sau fotovoltaice, geamuri de sticla, panouri publicitare etc. Va vom prezenta in continuare sistemul pe care il folosim, absolut revolutionar, ecologic si foarte eficace:

System osmo reprezinta:

 – Sistem puternic pentru curatarea geamurilor sau fatadelor

 – Curatarea panourilor solare si fotovoltaice

 – De zece ori mai rapid decat metodele conventionale

 – Mai multa putere pe baza de apa demineralizata

 – Suprafete perfect curatate

 – Intretinerea arhitecturii

 – Ergonomic si usor de a lucra in conditii de siguranta de la sol

 – Design nou

 – Conexiuni securizate si componente ce se potrivesc perfect

 – Sistem modular pentru utilizarea mobila

  – Se adapteaza nevoilor dvs.

Osmo system se refera la tehnologia de tratare a apei. Apa de la robinet este demineralizata fiind rulata printr-un filtru de rasina, astfel in butelia de filtrare raman mineralele (saruri de calciu si magneziu). Datorita caracteristicilor sale fizice apa “pura" are o capacitate de purificare mai mare, astfel inmoaie particulele de murdarie de pe suprafata, ce sunt dupa aceea curatate. Chiar si murdariile grele, cum ar fi excrementele de pasari sunt eliminate. Apa pura are o capacitate de inmuiere foarte buna. Se usuca fara sa lase dungi si pete. Un tratament suplimentar cu raclete sau diverse ustensile cunoscute pentru curatarea geamurilor nu mai este necesara.

Curatarea cu apa demineralizata este absolut sigura, deoarece nu sunt utilizate substante chimice sau agresive. Acest lucru inseamna ca, Qleen poate fi folosit pe suprafete delicate, deoarece indeparteaza murdariile normale fara a mai fi nevoie folosirea unui detergent.

Un exemplu ar fi panourile solare sau fotovoltaice, care curatate cu apa pura se usuca imediat chiar si la lumina directa a soarelui, oferind un randament mai bun decat atunci cand sunt acoperite de murdarie.

Servicii oferite

– Curatare fatade, geamuri de dimensiuni mari pentru sedii de firma, birouri, banci, magazine, hale industriale

– Curatare graffiti, statui si monumente funerare,

– Curatare panouri publicitare, indicatoare rutiere,

– Curatare panouri fotovoltaice

– Autoturisme si autoutilitare – curatare exterioara

Preturi

Pretul pentru curatare si intretinere fatade este de 30 lei/mp negociabil in functie de:

 – Marimea lucrarii si gradul de murdarie

 – Ora la care are loc lucrarea

 – Nr. de personae necesar pentru efectuarea lucrarii

 – Pariodicitatea sau frecventa lucrarii

Clientii fideli, institutiile administrative locale si agentii economici mari pot beneficia de discounturi importante.

Abonamente si Avantaje

Abonament

In funcţie de cererea fiecărui client putem stabili tipul abonamentului, frecvenţa curăţeniei de întreţinere, timpul de lucru, preţul abonamentului.

Curăţenia făcută periodic la intervale prestabilite de timp va reduce cu mult mai mult cheltuielile, deoarece spaţiul se păstrează cu mult mai curat dacă operaţiile de curăţenie se fac cu regularitate, utilizându-se permanent substanţe profesionale de întreţinere.

Avantaje

– program de lucru flexibil – posibilitatea efectuării curăţeniei în afara orelor de lucru;

– curăţarea suprafeţelor greu accesibile;

– discreţie si rapiditate – lucrând în echipe, curăţenia se face rapid, la ore stabilite convenabil pentru dumneavoastră,

– garantăm calitatea – personalul de întreţinere este instruit şi dotat cu echipamente profesionale de curăţat, adaptabile oricărei operaţii executate, precum şi detergenţi profesionali. Se garantează astfel eficienţa activităţii şi integritatea obiectelor sau zonelor curăţate;

– preţurile negociabile pentru clienţii fideli.